Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Just installed RH8 as a web server. Upon booting and running port map says: Code: hub.c: Port 1 over-current change anyone had this/solved it?...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Guru sdousley's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,790

    RH* Problem


    Just installed RH8 as a web server. Upon booting and running port map says:
    Code:
    hub.c: Port 1 over-current change
    anyone had this/solved it?
    "I am not an alcoholic, alcoholics go to meetings"
    Registered Linux user = #372327

  2. #2
    Linux Guru sarumont's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    3,682
    Sounds/looks to me like something with USB. Do you have any wierd USB devices or things that suck up a lot of power from your USB ports? Make sure all external power is plugged into the devices, etc.
    "Time is an illusion. Lunchtime, doubly so."
    ~Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

  3. #3
    Linux Guru sdousley's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,790
    there's NOTHING plugged into the USB ports.
    My mate tried plugging a mouse in with it turned on, and the PC Screwed over! Could this be why? In order to turn it on, i had to use another power supply! And also the PS/2 mouse port is screwed i think!
    "I am not an alcoholic, alcoholics go to meetings"
    Registered Linux user = #372327

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •