Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 6 of 6
I downloaded linux XP desktop. After inserting into my CD-Rom in order to install it. It displays grub>_ and then, there is nothing. How can I install this distribution of ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1

    Problem with Linux XP desktop 2006 installation


    I downloaded linux XP desktop. After inserting into my CD-Rom in order to install it. It displays grub>_

    and then, there is nothing. How can I install this distribution of linux?

    Thanks

  2. #2
    Banned jan1024188's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    EU, SLOVENIA
    Posts
    1,549
    hmm are you sure that is grub and not boot?

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1

    yep..same problem

    Yep...same problem here..it displays grub>_ and...nothin'

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Enthusiast likwid's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    MA
    Posts
    649
    Did you hit enter?

  6. #5
    Linux User tech_man's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    USA
    Posts
    385
    Not trying to start a distro war, but why chose Linux XP? It looks like crap, and cuts off certain features after 99 boots and forces you to either reinstall or buy to activate them again.
    'Tis better to be silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.'
    --Abraham Lincoln

  7. #6
    Just Joined! rasch15's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Provo
    Posts
    99
    Not trying to start a distro war, but why chose Linux XP? It looks like crap, and cuts off certain features after 99 boots and forces you to either reinstall or buy to activate them again.
    umm... I know this isn't a "which distro" forum, but I'd have to agree with tech_man. If you really want linux, you want something that's going to last as long as you want, not 99 boots. I use ubuntu, and I know it works to boot - you may have to go into your BIOS and change the cd drive to boot first.

    If I were you, I'd try something else.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •