Hi,


while trying to build custom kernel for my machine,i am getting the following warning message:

[root@localhost linux-2.6.23.9]# make install
sh /home/amit/ldd/linux-2.6.23.9/arch/i386/boot/install.sh 2.6.23.9 arch/i386/boot/bzImage System.map "/boot"
WARNING: No module mptscsi found for kernel 2.6.23.9, continuing anyway

After proceeding with the remaining steps, while trying to boot from the
new custom kernel,it paniced,saying killing init !!!

snip from my kernel configuration file(.config) :
[root@localhost linux-2.6.23.9]# grep -i scsi .config
CONFIG_CISS_SCSI_TAPE=y
CONFIG_BLK_DEV_IDESCSI=m
# SCSI device support
CONFIG_SCSI=m
CONFIG_SCSI_DMA=y
# CONFIG_SCSI_TGT is not set
CONFIG_SCSI_NETLINK=y
CONFIG_SCSI_PROC_FS=y
# SCSI support type (disk, tape, CD-ROM)
# Some SCSI devices (e.g. CD jukebox) support multiple LUNs
# CONFIG_SCSI_MULTI_LUN is not set
CONFIG_SCSI_CONSTANTS=y
CONFIG_SCSI_LOGGING=y
# CONFIG_SCSI_SCAN_ASYNC is not set
CONFIG_SCSI_WAIT_SCAN=m
# SCSI Transports
CONFIG_SCSI_SPI_ATTRS=m
CONFIG_SCSI_FC_ATTRS=m
CONFIG_SCSI_ISCSI_ATTRS=m
CONFIG_SCSI_SAS_ATTRS=m
# CONFIG_SCSI_SAS_LIBSAS is not set
CONFIG_SCSI_LOWLEVEL=y
# CONFIG_ISCSI_TCP is not set
CONFIG_SCSI_3W_9XXX=m
# CONFIG_SCSI_7000FASST is not set
CONFIG_SCSI_ACARD=m
CONFIG_SCSI_AHA152X=m
# CONFIG_SCSI_AHA1542 is not set
CONFIG_SCSI_AACRAID=m
CONFIG_SCSI_AIC7XXX=m
CONFIG_SCSI_AIC7XXX_OLD=m
CONFIG_SCSI_AIC79XX=m
# CONFIG_SCSI_AIC94XX is not set
# CONFIG_SCSI_DPT_I2O is not set
# CONFIG_SCSI_ADVANSYS is not set
# CONFIG_SCSI_IN2000 is not set
# CONFIG_SCSI_ARCMSR is not set
# CONFIG_SCSI_HPTIOP is not set
# CONFIG_SCSI_BUSLOGIC is not set
# CONFIG_SCSI_DMX3191D is not set
# CONFIG_SCSI_DTC3280 is not set
# CONFIG_SCSI_EATA is not set
CONFIG_SCSI_FUTURE_DOMAIN=m
CONFIG_SCSI_GDTH=m
# CONFIG_SCSI_GENERIC_NCR5380 is not set
# CONFIG_SCSI_GENERIC_NCR5380_MMIO is not set
CONFIG_SCSI_IPS=m
CONFIG_SCSI_INITIO=m
# CONFIG_SCSI_INIA100 is not set
CONFIG_SCSI_PPA=m
CONFIG_SCSI_IMM=m
# CONFIG_SCSI_IZIP_EPP16 is not set
# CONFIG_SCSI_IZIP_SLOW_CTR is not set
# CONFIG_SCSI_NCR53C406A is not set
# CONFIG_SCSI_STEX is not set
CONFIG_SCSI_SYM53C8XX_2=m
CONFIG_SCSI_SYM53C8XX_DMA_ADDRESSING_MODE=1
CONFIG_SCSI_SYM53C8XX_DEFAULT_TAGS=16
CONFIG_SCSI_SYM53C8XX_MAX_TAGS=64
CONFIG_SCSI_SYM53C8XX_MMIO=y
# CONFIG_SCSI_IPR is not set
# CONFIG_SCSI_PAS16 is not set
# CONFIG_SCSI_PSI240I is not set
# CONFIG_SCSI_QLOGIC_FAS is not set
CONFIG_SCSI_QLOGIC_1280=m
# CONFIG_SCSI_QLA_FC is not set
# CONFIG_SCSI_QLA_ISCSI is not set
CONFIG_SCSI_LPFC=m
# CONFIG_SCSI_SEAGATE is not set
# CONFIG_SCSI_SYM53C416 is not set
# CONFIG_SCSI_DC395x is not set
# CONFIG_SCSI_DC390T is not set
# CONFIG_SCSI_T128 is not set
# CONFIG_SCSI_U14_34F is not set
# CONFIG_SCSI_ULTRASTOR is not set
# CONFIG_SCSI_NSP32 is not set
# CONFIG_SCSI_DEBUG is not set
# CONFIG_SCSI_SRP is not set
CONFIG_I2O_SCSI=m
# NOTE: USB_STORAGE enables SCSI, and 'SCSI disk support

[root@localhost linux-2.6.23.9]# cat /proc/scsi/mptspi/0
ioc0: LSI53C1030, FwRev=01032920h, Ports=1, MaxQ=128

~amit