I'm a rookie in Linux.The OS is running on VMware Workstation 6.0.0. My previous distribution is RedHat9. I updated the kernel to 2.6.18.4. But after restarting the computer, I wanna install Vmware tools ,while finding that /dev/cdrom didn't exist. When I mounted the cdrom, the error tips is "mount: special device /dev/cdrom does not exist".I have been working on this problem for days,however,it just didn't work. Wanna help

Here are some dmesg messages,

Code:
ide: Assuming 33MHz system bus speed for PIO modes; override with idebus=xx
Probing IDE interface ide0...
Probing IDE interface ide1...
hdc: VMware Virtual IDE CDROM Drive, ATAPI CD/DVD-ROM drive
Probing IDE interface ide2...
Probing IDE interface ide3...
Probing IDE interface ide4...
Probing IDE interface ide5...
ide1 at 0x170-0x177,0x376 on irq 15

ide-scsi is deprecated for cd burning! Use ide-cd and give dev=/dev/hdX as device
scsi1 : SCSI host adapter emulation for IDE ATAPI devices
  Vendor: NECVMWar  Model: VMware IDE CDR10  Rev: 1.00
  Type:   CD-ROM                             ANSI SCSI revision: 00
SCSI device sda: 16777216 512-byte hdwr sectors (8590 MB)
sda: Write Protect is off
sda: Mode Sense: 5d 00 00 00
sda: cache data unavailable
sda: assuming drive cache: write through
SCSI device sda: 16777216 512-byte hdwr sectors (8590 MB)
sda: Write Protect is off
sda: Mode Sense: 5d 00 00 00
sda: cache data unavailable
sda: assuming drive cache: write through
 sda: sda1 sda2 sda3
sd 0:0:0:0: Attached scsi disk sda
sr0: scsi-1 drive
Uniform CD-ROM driver Revision: 3.20
sr 1:0:0:0: Attached scsi CD-ROM sr0
sd 0:0:0:0: Attached scsi generic sg0 type 0
sr 1:0:0:0: Attached scsi generic sg1 type 5