Find the answer to your Linux question:
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23
What happens if you don't *have* the "headphone jack sense"? It doesn't show up on the alsamixer for me. Just roll back to an 2.6.9 until they fix it?...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #21
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    1

    What happens if you don't *have* the "headphone jack sense"? It doesn't show up on the alsamixer for me.

    Just roll back to an 2.6.9 until they fix it?

  2. #22
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    2
    I have the same problem: a k7s41gx mainboard with Suse 9.2 (kernel 2.6.8). Everything seems fine and configured correctly, but there's no sound.

    Has anyone reached the developers yet, or has had another idea on how to fix this?

    Greetings
    Dare

  3. #23
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    2
    I just solved the problem! I played around in alsamixer and muted the "IEC958 Capture Monitor". After that, the sound played fine. Well, strange enough...

    This problem seems to exist for other onboard sound chips, too. I got the idea after reading this thread: http://www.linux-club.de/viewtopic.php?t=6247 I don't see though why the distributors don't just alter the default settings...

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •