Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 10 of 10
hello, I tried knoppix 3.7 and i liked it alot. All the hardware and stuff was working great. Does any one know how to install knoppix on the hd or ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA
    Posts
    164

    knoppix


    hello,
    I tried knoppix 3.7 and i liked it alot. All the hardware and stuff was working great. Does any one know how to install knoppix on the hd or do something to it so i dont have to use the cd and can just load it as a normal os.
    Windows is the problem, Linux is the solution!

  2. #2
    Linux Guru sarumont's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    /dev/urandom
    Posts
    3,682
    Just run knoppix-installer from a konsole.
    "Time is an illusion. Lunchtime, doubly so."
    ~Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

  3. #3
    Linux Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA
    Posts
    164
    Just run knoppix-installer from a konsole.
    I have the knoppix 3.7 live cd. please tell me what do you mean by "run knoppix-installer from a konsole" knowing that i am a newbie
    Windows is the problem, Linux is the solution!

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Enthusiast
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Rockin' in the USA!!!
    Posts
    603
    I do not use knoppix all that much, but that probably means to open the konsole and type
    Code:
    knoppix-installer

  6. #5
    Linux User gassman's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Midwest USA
    Posts
    292
    lmao at u and your many os's
    If we couldn't laugh we would all go insane--Jimmy Buffett


    Registered Linux user # 376962

  7. #6
    Linux User zeeone's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Third Stone From The Sun
    Posts
    287
    Quote Originally Posted by new2linux4now
    Just run knoppix-installer from a konsole.
    I have the knoppix 3.7 live cd. please tell me what do you mean by "run knoppix-installer from a konsole" knowing that i am a newbie
    Whaaat? You list all those distros and postings and still want someone to hold your hand? Get a life.
    Research, research, research before you walk the plank.
    Registered Linux User #398829

  8. #7
    Linux Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA
    Posts
    164
    Whaaat? You list all those distros and postings and still want someone to hold your hand? Get a life.
    i want to try out diffrent distros and see which one i like the best.
    i want to install knoppix because everything that i needed works fine.


    all the distros that it shows are the distros that i have used not the distros that i have installed. i only have one linux and windows xp currently installed.
    Windows is the problem, Linux is the solution!

  9. #8
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Canada Eh!
    Posts
    21
    New2linux,

    I'm also a noobie but I've installed Knoppix 3.6 and it is working fine.

    When you already booted KNoppix 3.7 go to a console (small monitor icon) and type "sudo knoppix-installer". A window will pop-up and will give you the choices on how to install the distro. I suggest you use the "Debian Style" of installation. Make sure to read all the items on the pop-up because you might have to partition your harddisk.

    Best of luck!

  10. #9
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    29
    or u can try knx2hd in console....

  11. #10
    Linux Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    129
    Quote Originally Posted by yogi85
    or you can try knx2hd in console....
    That command is not supported anymore.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •