Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
hello all i have put knoppix 3.7 on a new computer which will act as my new server but the problem is eth0, the port connected to the web a) ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    3

    eth0 not connecting


    hello all
    i have put knoppix 3.7 on a new computer which will act as my new server

    but the problem is eth0, the port connected to the web
    a) does not come up at re/boot up
    b) once up will go down after a few hours not much good for a web server

    the weird thing is if i ifconfig after a reboot or shutdown eth0 is there but is not working (tested via pings to google)

    this has not happened on any other version of linux

    is there something i should know about v3.7

    cheers masticate

  2. #2
    Linux Guru lakerdonald's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    5,035
    what kind of NIC is it?

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    3

    usb

    it is usb but as i say there were never any probs in knoppix 3.6

    going to run tcpdump all day and see if there is a reason for the drop

    are there any time outs if internet inactive


    btw running abyss web server and no-ip to keep up with the isp changes

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •