Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 9 of 9
...Nothing, I have a caompaq presario sr1020nx; I boots only so far, then...nothing. Is there anyone else who had this problem and knows a way around it? (I'm using knoppix ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    ad3
    ad3 is offline
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    13

    knoppix 3.9 cd will boot only so far, then....


    ...Nothing,
    I have a caompaq presario sr1020nx; I boots only so far, then...nothing. Is there anyone else who had this problem and knows a way around it? (I'm using knoppix 3.9)

  2. #2
    Banned Tainted_Girl's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    57
    What are your system specs?

  3. #3
    ad3
    ad3 is offline
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Tainted_Girl
    What are your system specs?
    compaq presario sr1020nx
    win xp sp2
    celeron 2.8 ghz
    1 gig ram
    ati radeon 9200 128 mb

  4. #4
    Banned Tainted_Girl's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    57
    Okay. So where does it stop booting at?

  5. #5
    ad3
    ad3 is offline
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Tainted_Girl
    Okay. So where does it stop booting at?
    well. to get it to do anything i type in knoppix acpi=off
    -then it sarts to boot
    -then MODPROBE:fatal: could not read/lib/modules/2.6.11/kernal/drivers...ETC...not a directory

    -then it starts the device auto configuration, finishes it then nothing.

  6. #6
    Banned Tainted_Girl's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    57
    It didn't automatically configure you're hardware.

    Try entering modules.conf to start on boot.

  7. #7
    ad3
    ad3 is offline
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Tainted_Girl
    It didn't automatically configure you're hardware.

    Try entering modules.conf to start on boot.
    will try

  8. #8
    ad3
    ad3 is offline
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by ad3
    Quote Originally Posted by Tainted_Girl
    It didn't automatically configure you're hardware.

    Try entering modules.conf to start on boot.
    will try
    UNKNOWN BOOT OPTION 'MODULES.CONF' :IGNORING

  9. #9
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1

    take out ur video card

    i had same ploblem i have same video card as you lol... make onboard videon pimary

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •