Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
No sound with Knoppix 4.0. Sound card is fine with SuSe 9.3, Win XP and the sound works fine with the knoppix live dvd just don't work after hard drive ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie beachboy's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Rockford, MI 49341
    Posts
    125

    No sound after hard drive install works with live dvd


    No sound with Knoppix 4.0. Sound card is fine with SuSe 9.3, Win XP and the sound works fine with the knoppix live dvd just don't work after hard drive install.

    any ideas?

  2. #2
    Linux Engineer psic's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Ljubljana, Slovenia
    Posts
    1,205
    Check alsamixer, it could just be that all of your volumes are turned all the way down.
    Stumbling around the 'net:
    www.cloudyuseful.com

  3. #3
    Linux Newbie beachboy's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Rockford, MI 49341
    Posts
    125
    Check alsamixer, it could just be that all of your volumes are turned all the way down.

    There turned all the way up.

    I tryed the soundcard configuration utility and here is the message that i get.

    you don't seem to be running a kerrnel with modular sound enabled.
    (soundcore.o was not found in the module search path)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •