Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Hi .. Got my Laptop [HP Presario ze2000] up and running under 5.0.1 and the broadcom card working using FWCutter finally ... But now the problem seems to be that ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3

    5.0 Wireless Very Slow


    Hi ..
    Got my Laptop [HP Presario ze2000] up and running under 5.0.1 and the broadcom card working using FWCutter finally ...
    But now the problem seems to be that the wireless connection is only running at around 8-10 mbps rather than the usual 45-54 under Windows ??? .. Hence it takes almost forever to get anything done on the internet .. when I 'ping' the router it takes approz 30-40 ms to get an echo and even longer to get an echo from other systems on my network
    The Router is a Dlink 524 and the Wireless card is the Broadcom 4318 ..
    If I boot up in 4.02 and use Ndiswrapper to setup Wireless the speed seems to be in the normal 45-54 Mbps ...[ note: I could not get the Wireless to work in 5.0.1 using Ndiswrapper ]
    Any help would be greatly appreciated

    thanks in advance
    Wolf

  2. #2
    Banned jan1024188's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    EU, SLOVENIA
    Posts
    1,549
    8-10mbps is enough for internet and for downloading

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •