Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
Hi guys, as with most of the people here with problems, i'm a newbie, just installed mandrake linux yesterday on a new partition along with <whispers> "windows" <gasp>. Everything seems ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    12

    USB modem problem


    Hi guys, as with most of the people here with problems, i'm a newbie, just installed mandrake linux yesterday on a new partition along with <whispers> "windows" <gasp>. Everything seems to be working fine. A few little niggles. The main thing is my USB Motorola Surfboard modem. It works fine under linux and (did) windows. But for some reason after i use the net with linux and boot into windows, the modem stops working and wont connect. I have to cut the power to it to reset it everytime i wanna use it again. I want to know why this is happening and how i can stop it? is it because i'm not shutting it down properly in linux? If someone could let me know so i can solve the problem directly rather than a stopgap siolution (like running the "reset to factory settings" program everytime i start windows")

    Any help would be appreciated.

    Cheers.


    Plus, anyone know of a good partitioner for linux like partition magic? I wanna increase the size of my linux partition without losing data on my windows partition <forgot to whisper that name , sorry>

  2. #2
    Linux Guru
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Wisconsin
    Posts
    1,907
    I'm not too sure about your modem, but as for a partitioner, I'd suggest getting a copy of a Linux LiveCD, such as Knoppix. You can boot from the CD, mount your hard drive and use whatever tools are available in the Live Distro you choose. I know Knoppix uses QTPartd, a PM clone.

    Good Luck!
    Jeremy
    Registered Linux user #346571
    "All The Dude ever wanted was his rug back" - The Dude

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    11

    >> http://eciadsl.flashtux.org/

    Try Re-Installing Windows Drivers Because When My Redhat Installation Broke, I Had To Reinstall Everything All Over Again..... Mandrake Shouldn't Do That.... It's My Favourite Distro

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1

    SurfBoard

    Oy dudes,
    I have a problem with me Motorola Surfboard, well basicly with all me USB devices under Suse 9.1 Live.

    Only on one ocasion did i get them all working (dont ask me how, just rebooted till they started working), and i've had no luck since then.

    I have an USB mouse, printer, modem and sound card. From what i can tell, none of them is working. Anyone have a clue?

  6. #5
    Linux Guru
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Wisconsin
    Posts
    1,907
    You'll likely get a better response starting a new thread in the Suse section.


    Jeremy
    Registered Linux user #346571
    "All The Dude ever wanted was his rug back" - The Dude

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •