I have some problem about my USB TV TUNER GADMEI UTV 330+

am using mandriva 2009.0

My USB GADMEI look at em28xx, and this is my module info :

#modinfo em28xx
filename: /lib/modules/2.6.27.5-desktop-2mnb/kernel/drivers/media/video/em28xx/em28xx.ko.gz
license: GPL
description: Empia em28xx based USB video device driver
author: Ludovico Cavedon <cavedon@sssup.it>, Markus Rechberger <mrechberger@gmail.com>, Mauro Carvalho Chehab <mchehab@infradead.org>, Sascha Sommer <saschasommer@freenet.de>
alias: usb:v093BpA005d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0413p6023d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2304p0227d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2304p0226d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2304p021Ad*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2304p0208d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2304p0207d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2001pF112d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0438pB002d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2040p651Fd*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2040p651Bd*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2040p6517d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2040p6513d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2040p6502d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2040p6500d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2040p4201d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v2040p4200d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v185Bp2041d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v185Bp2870d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0CCDp0047d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0CCDp0043d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0CCDp0042d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0CCDp005Ed*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0CCDp004Fd*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0CCDp004Cd*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:v0CCDp0036d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApE357d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2801d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApE355d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApE350d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApE323d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApE320d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApA316d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApE310d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApE305d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1ApE300d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2883d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2881d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2870d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2861d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2860d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2821d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2820d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2800d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2751d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
alias: usb:vEB1Ap2750d*dc*dsc*dp*ic*isc*ip*
depends: videobuf-core,i2c-core,usbcore,videodev,tveeprom,ir-common,videobuf-vmalloc,compat_ioctl32
vermagic: 2.6.27.5-desktop-2mnb SMP mod_unload 686
parm: ir_debug:enable debug messages [IR] (int)
parm: core_debug:enable debug messages [core] (int)
parm: reg_debug:enable debug messages [URB reg] (int)
parm: alt:alternate setting to use for video endpoint (int)
parm: tuner:tuner type (int)
parm: disable_ir:disable infrared remote support (int)
parm: i2c_scan:scan i2c bus at insmod time (int)
parm: i2c_debug:enable debug messages [i2c] (int)
parm: isoc_debug:enable debug messages [isoc transfers] (int)
parm: card:card type (array of int)
parm: video_nr:video device numbers (array of int)
parm: vbi_nr:vbi device numbers (array of int)
parm: radio_nr:radio device numbers (array of int)
parm: video_debug:enable debug messages [video] (int)

then I give command ls-usb
[root@localhost ophay]# lsusb
Bus 001 Device 003: ID eb1a:50a6 eMPIA Technology, Inc.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001

then I give command modprobe em28xx
[root@localhost ophay]# modprobe em28xx

And this info after I give dmesg

[root@localhost ophay]# dmesg|grep em28xx
em28xx v4l2 driver version 0.1.0 loaded
usbcore: registered new interface driver em28xx

this verry nice, but until this now I cann't playing the tv. I have some error, after I give command xawtv

#xawtv
This is xawtv-3.95, running on Linux/i686 (2.6.27.5-desktop-2mnb)
xinerama 0: 1024x768+0+0
can't open /dev/video0: No such file or directory
v4l-conf had some trouble, trying to continue anyway
v4l2: open /dev/video0: No such file or directory
v4l2: open /dev/video0: No such file or directory
v4l: open /dev/video0: No such file or directory
no video grabber device available

Give me solution.....am try it in MANDRIVA 2009.0 KDE Desktop