Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
Hello, I am a new Linux user, a beginner, I've just had Mandriva installed properly. I have a problem, windows don't appear in the main panel, so I lose them ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4

    [SOLVED] minimized windows


    Hello,
    I am a new Linux user, a beginner, I've just had Mandriva installed properly.
    I have a problem, windows don't appear in the main panel, so I lose them whenever they are minimized (but of course I can use alt+Tab).. so any solution to make them appear in the panel?
    Thx

  2. #2
    Administrator MikeTbob's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Texas
    Posts
    7,864
    Hello and Welcome.
    Which version of Mandriva do you have installed? Are you using the KDE or Gnome version? Did you you verify the download and the burned CD/DVD?
    I do not respond to private messages asking for Linux help, Please keep it on the forums only.
    All new users please read this.** Forum FAQS. ** Adopt an unanswered post.

    I'd rather be lost at the lake than found at home.

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4
    Hello, I installed Mandriva 2010 Spring, KDE version.
    Yes everything is OK with the installation.

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Administrator MikeTbob's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Texas
    Posts
    7,864
    You could try moving/renaming your ~/.kde4 directory and see if that helps. It will create a new one when you log in.
    I do not respond to private messages asking for Linux help, Please keep it on the forums only.
    All new users please read this.** Forum FAQS. ** Adopt an unanswered post.

    I'd rather be lost at the lake than found at home.

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    4

    Thumbs up problem solved

    I deleted the contents that can be deleted of the directory .kde4 using rm -r command. it works, the problem is solved.
    THANK YOU Mr MIKE Tbob

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •