Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 7 of 7
i dun know how to use my Apacer Handy Steno HC202 256MB on Mandrake 10.1 official . I install Usb view software which shows that it has detect it but ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    28

    usb flash drive on madrake 10.1 official how to use


    i dun know how to use my Apacer Handy Steno HC202 256MB on Mandrake 10.1 official .
    I install Usb view software which shows that it has detect it but how to view my files on it ? that what i dun know in mandrake

  2. #2
    Linux Guru dylunio's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Cymru
    Posts
    4,157
    You will ahve to mount it, read this TUTORIAL

    dylunio
    Registered Linux User #371543!
    Get force-get May The Source Be With You
    /dev/null
    /dev/null2

  3. #3
    Linux Engineer
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    1,267
    if you need any other help after you reed this let us know

    Ugo
    \"Meditative mind\'s is like a vast ocean... whatever strikes the surface, the bottom stays calm\" - Dalai Lama
    \"Competition ultimatly comes down to one thing... a loser and a winner.\" - Ugo Deschamps

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    28
    thnx for the help bros, it's working now
    i would like to ask this: after i login into my account ,i have to wait for 10mn b4 l kde 3.2.3 will show up

  6. #5
    Linux Guru dylunio's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Cymru
    Posts
    4,157
    What are your pc specs?
    Registered Linux User #371543!
    Get force-get May The Source Be With You
    /dev/null
    /dev/null2

  7. #6
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    28
    intel P4 2.6GHZ
    512MB
    MSI Geforce 4 MX440
    40GB
    Abit IS7E motherboard

  8. #7
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    28
    just to tell u i've resove it by unchecking some of the services that run at startup
    thnx

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •