Find the answer to your Linux question:
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
I just installed a fresh copy of Mandrake 10.1 Official and I downloaded the firefox installer files from firefox.com and I have the segmentation fault problem and not being able ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    9

    firefox install problem


    I just installed a fresh copy of Mandrake 10.1 Official and I downloaded the firefox installer files from firefox.com and I have the segmentation fault problem and not being able to get past first install screen. I tried redownloading the package and it didn't work either. I tried installing as su as well.

    how should i fix this?

    thx.

  2. #2
    Linux Guru lakerdonald's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    5,035
    try installing it from rpm:
    http://rpm.pbone.net/index.php3/stat....i586.rpm.html
    -lakerdonald

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    9
    thx lakerdonald. but i already tried installing rpms. it installed but firefox doesn't work. it loads but then it disappears.

  4. #4
    Linux Guru lakerdonald's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    5,035
    So I assume you were trying to install the source for Firefox 1.0?
    -lakerdonald

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    9
    oh. I tried both src and rpm package.
    with source i never got it to install
    with rpm i couldn't get it to run after installation.

  6. #6
    Linux Guru lakerdonald's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    5,035
    yes, but i'm asking which version you are trying to install.
    -lakerdonald

  7. #7
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    9
    oh, yah, it was firefox 1.0

  8. #8
    Linux Guru lakerdonald's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    5,035
    have you tried downloading/installing any other versions of firefox?

  9. #9
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    9
    about 3~4 months ago, i was using 10.1 community Mandrake. i think the version than wasn't 1.0 and it worked with the source package from the firefox website. and because of school, i went back to windows for awhile. 2 days ago, i switched to 10.1 Official Mandrake. and now it doesn't work.

  10. #10
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    9
    it's ok. i got it to install using urpmi.

    thx for your help though,lakerdonald!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •