Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
i was using 10.1 official then i remove all my medias and add the cooker media then i upgrade after the upgrade i restart .then after starting alsa 1.06 which ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    28

    update to cooker and at boot after alsa start nothing happen


    i was using 10.1 official then i remove all my medias and add the cooker media
    then i upgrade
    after the upgrade i restart .then after starting alsa 1.06 which was ok nothing happens
    then i resatart in failsafe then at the same place after alsa it tells :
    INIT : no processes left .......
    then it enters single mode
    at the command prompt i type then startx ,it says cammand not found then i type service dm start then it shows the nvidia splah screen and then a black blank screen , and this 2 or 3 times then return the command prompt
    thnx for any helps

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    28
    i've now solve it by myself .
    i boot in failsafe then at the command prompt , i login as root then run startx , it gaves some errors then i i edit the xorg.conf file and delete the font that the xserver was using
    then i restart the system , restart the dm manager then startx
    then i could login now i'm using mandrake 10.2, kde 3.3.2, xfree 6.8. and everything is running allright .
    By the way the kernel is 2.6.10 cool!!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •