Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hello. I posted a few times recently about setting up my netgear dg630 router in mandrake 10.1, dual-booting with wxp pro. Thanks for all the replies, I was able to ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    19

    losing connection settings


    Hello. I posted a few times recently about setting up my netgear dg630 router in mandrake 10.1, dual-booting with wxp pro. Thanks for all the replies, I was able to set it up and get a connection. I have one remaining problem - to get the connection working I had to add the primary and secondary server addresses to the INTERNET ACCESS section in MCC but if I log out they disappear. I cannot connect until I type them in again.

    Using the NEW CONNECTION wizard in MCC there is nowhere to put these settings in.

    Any ideas?

    Thanks.

  2. #2
    Linux Guru loft306's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    The DairyLand
    Posts
    1,666
    if you are saying that u had to manualy add nameservers then they are placed into /etc/resolv.conf in most distro's and if you use dhcp then disable the autoupdate of the nameservers
    Code:
    nameserver xxx.xxx.xxx.xxx
    one per line ( atleast that is what it sound like you were asking)
    ~Mike ~~~ Forum Rules
    Testing? What's that? If it compiles, it is good, if it boots up, it is perfect. ~ Linus Torvalds
    http://loft306.org

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    19
    Excellent! That's it. Thanks very much.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •