Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 10 of 10
Im getting alot of random bugs in my setup. Opera wont display pages right. Firefox closes randomly and I cant run it from console. WMV files wont play. I cant ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    9

    Bugs in MDK 10.1 community


    Im getting alot of random bugs in my setup.

    Opera wont display pages right.
    Firefox closes randomly and I cant run it from console.
    WMV files wont play.
    I cant get more than one device to play sounds simultaneously.
    Video Players love to shut down on me.

    Its driving me nuts. The only thing I can think of is that I installed too much stuff and they messed each other up. I also installed alot of software from the "install software" menu from the packaging. I also installed software that had incorrect lisences. Does that mess stuff up or what? It is just BS with windows because nothing has a good lisence. Im ripping my hair out over this.

    Anyone wanna help?

    Is there any way to remove all the software and put it back on?

  2. #2
    Linux Guru dylunio's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Cymru
    Posts
    4,157
    I'm sure many of these have been fixed by MDK 10.1 official, maybe you should give that a go?
    Registered Linux User #371543!
    Get force-get May The Source Be With You
    /dev/null
    /dev/null2

  3. #3
    Linux Engineer
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    826

    Re: Bugs in MDK 10.1 community

    Quote Originally Posted by disco192
    Im getting alot of random bugs in my setup.

    Opera wont display pages right.
    Firefox closes randomly and I cant run it from console.
    WMV files wont play.
    I cant get more than one device to play sounds simultaneously.
    Video Players love to shut down on me.

    Its driving me nuts. The only thing I can think of is that I installed too much stuff and they messed each other up. I also installed alot of software from the "install software" menu from the packaging. I also installed software that had incorrect lisences. Does that mess stuff up or what? It is just BS with windows because nothing has a good lisence. Im ripping my hair out over this.

    Anyone wanna help?

    Is there any way to remove all the software and put it back on?
    Can you elaborate on some of the problems you're having? What do you mean by "Opera wont display pages right"? What happens when you try to run Firefox from a virtual terminal? What program are you trying to play .wmv files from? etc.

  4. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    9
    Opera displays pages that are almost all white plus text. All drop down menus are expanded on the screen out of format. It gives me this error when i try and run firefox "/usr/lib/mozilla-firefox-1.0/mozilla-firefox-bin: error while loading shared libraries: libmozjs.so: cannot open shared object file: No such file or directory" But that file is in the directory.

    Im using Xine, Mplayer, and Kaffeine as a last resort to play videos.

    Its making me rip my hair our.

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    9
    well im downloading 10.1 official now. Hopefully it gets the bugs out.

  6. #6
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    9
    So 10.1 official doesnt want to load. It fails before the setup starts.

    I am running an Asus A7N8X mobo. Not delux or anything, just the original.

    Anyone know of any known issues w/ this mobo?

    Quote Originally Posted by disco192
    well im downloading 10.1 official now. Hopefully it gets the bugs out.

  7. #7
    Linux Engineer
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    826
    What errors do you get? Is it even reading the CD?

  8. #8
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    9
    it starts to load the cd, then just fails.

  9. #9
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    9
    anyone?

  10. #10
    Linux Engineer
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    826
    Quote Originally Posted by disco192
    it starts to load the cd, then just fails.
    What do you mean by this? Is there any evidence of the Mandrake CD actually booting up or does it just spin up and stop? Where does it stop? What's on the screen when it stops?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •