Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
I'm having problems booting 10.1 it loads fine untill it gets to Looking for new hardware Then it stops and does nothing else. It doesn't freeze up because when I ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    8

    Problem booting Mandrake 10.1


    I'm having problems booting 10.1 it loads fine untill it gets to

    Looking for new hardware

    Then it stops and does nothing else.

    It doesn't freeze up because when I hit ctrl-alt-delete it kills all and reboots my comp.

    Is there a way to bypass the Looking for new hardware feature?

    I reinstalled it twice and each time it does the same thing.

    I had 10.0 and it worked fine.

    Thanks for the help.

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    8

    Figured something out atleast.

    I found out it was my cable modem that was doing it. But I have come to another problem.

    When i disconnect the modem from the USB port everything loads fine, I get into KDE and rehook my modem and a window pops up saying...

    Disabling IRQ #21

    and my internet doesn't work.

    Help please thanks.

  3. #3
    Linux User Muser's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Maryland
    Posts
    363
    Oh boy! I've had this (similar at least) problem before! It has something to with your BIOS settings. Look around for anything pretaining to IRQ in your BIOS menu and post what the options are and hopefully I can help!

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •