Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 8 of 8
just as i said in the subject, i cant find limewire.. it isnt anywhere in the k-menu (im using kde if you cant tell) but yeah.. i finnaly understood the ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined! El-Daveo's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Home
    Posts
    42

    I cant find Limewire


    just as i said in the subject, i cant find limewire.. it isnt anywhere in the k-menu (im using kde if you cant tell) but yeah.. i finnaly understood the error in the rpm installation of limewire (i needed J2RE) and it installed... but i cant seem to locate limewire to use it.. thats just depressing.. please help me guy/girls

    dave

  2. #2
    Linux Enthusiast
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Luton, England, UK, Earth
    Posts
    639
    You have a similair topic http://www.linuxforums.org/forum/post-325450.html already.

  3. #3
    Linux Guru budman7's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Knee deep in Grand Rapids, Michigan
    Posts
    3,242
    Did you restart X?
    It should be in the Internet Section of Kmenu.
    How to know if you are a geek.
    when you respond to "get a life!" with "what's the URL?"
    - Birger

    New users read The FAQ

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined! El-Daveo's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Home
    Posts
    42
    yeah i did.. still cant seen to find it.. hmm.. anything else maybe?

  6. #5
    Just Joined! El-Daveo's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Home
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by onlinebacon
    You have a similair topic http://www.linuxforums.org/forum/post-325450.html already.
    i know.. ill get rid of that in a minute or two.. but for now i need an answer.. how do i access it..

  7. #6
    Linux Enthusiast
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Luton, England, UK, Earth
    Posts
    639
    If you have it installed, just open up the Konsole and type limewire

  8. #7
    Banned
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    947
    go to a konsole and type
    Code:
    limewire &
    or go to command...
    in the k menu
    and type limewire

  9. #8
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    US
    Posts
    17
    I made a shortcut to limewire on my desktop after installation. To do so at the shell type
    [grim@box ~]$ whereis limewire
    limewire: /usr/bin/limewire
    [grim@box ~]$ ln /usr/bin/limewire $HOME/Desktop/Limewire.Desktop

    then whenever u want to use it just click the limewire link on your desktop

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •