Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hi all, I had installed madrake community 10.1 yesterday. The issue is with watching movies on this operating system. I get to hear clear sound but with no picture !!!! ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined! AceAll's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    67

    display issue


    Hi all,

    I had installed madrake community 10.1 yesterday. The issue is with watching movies on this operating system. I get to hear clear sound but with no picture !!!! let me know what the problem could be and how to rectify it .

    Thanks

  2. #2
    Linux Guru bryansmith's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    /Ontario/Canada
    Posts
    2,619
    What movie player are you using and what type of video are you trying to play? It could be that you are missing the codecs.

    Bryan
    Looking for a distro? Look here.
    "There can be no doubt that all our knowledge begins with experience." - Immanuel Kant (Critique of Pure Reason)
    Queen's University - Arts and Science 2008 (Sociology)
    Registered Linux User #386147.

  3. #3
    Just Joined! AceAll's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    67
    I have tried using kaffein and totem player. I have tried installing Real player and helix player to play rmvb files but its of no luck since it gives me an error message saying "broken pipe".

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •