Find the answer to your Linux question:
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
Hey everyone, I just installed Mandriva PowerPack 2007 and everything is running great but Firefox. When I try to open it, a mini Firefox logo is bouncing up and down ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    9

    Firefox won't load


    Hey everyone,

    I just installed Mandriva PowerPack 2007 and everything is running great but Firefox. When I try to open it, a mini Firefox logo is bouncing up and down next to the cursor and the tab on the taskbar appears with a hourglass for a few seconds and then just disappears. I downloaded and installed Firefox 2.0 and it worked for a little while, but now it does the same thing, the browser won't come up. Does anyone know what is wrong? Thank you in advance!

  2. #2
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    type ./firefox in konsole and post the message here.




    casper
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    9
    Hey devils_casper

    Thank you for your reply.

    [root@localhost firefox]# ./firefox
    [root@localhost firefox]#

    It loads fine but how come it won't load in the GUI?

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    in Menu, right click on Firefox icon and select "Edit Item".
    post the contents of 'Command' text box of item 'FireFox'.




    casper
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    9
    /usr/bin/mozilla-firefox %u

  7. #6
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    replace it with /usr/bin/firefox %u




    casper
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  8. #7
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    9
    Works

    Thank you!

  9. #8
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    9
    Oh wait,

    It only worked that one time, now it does the same thing.
    My Firefox 2.0 shortcut doesn't work either...
    Do you have any idea why this is happening?

  10. #9
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    okkk... check in terminal again. is it throwing any error message?





    casper
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  11. #10
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1

    how to control drag and drop

    dear members,
    i am facing a porblem that,
    i have two frames in my webpage.
    if i drag and drop one image in a frame to another frame ,the other frame is containing the image.
    i want to disable the drag and drop option in my web page plese suggest

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •