Hello
I have problem with graphics environment in Mandriva linux 2007. When system start, i see only black dislply. My frend tell me: Problem is in color depth. How i set color depth in xorg.conf? But is problem somewhere else? Here is my xorg.conf
Code:
# File generated by XFdrake (rev 62599)

# **********************************************************************
# Refer to the xorg.conf man page for details about the format of
# this file.
# **********************************************************************


Section "Files"
    # font server independent of the X server to render fonts.
    FontPath "unix/:-1"
    
    # minimal fonts to allow X to run without xfs
    FontPath "/usr/share/fonts/misc:unscaled"
EndSection

Section "Extensions"
    Option "Composite"
EndSection

Section "ServerFlags"
    #DontZap # disable <Crtl><Alt><BS> (server abort)
    AllowMouseOpenFail # allows the server to start up even if the mouse does not work
    #DontZoom # disable <Crtl><Alt><KP_+>/<KP_-> (resolution switching)
EndSection

Section "Module"
    Load "dbe" # Double-Buffering Extension
    Load "v4l" # Video for Linux
    Load "extmod"
    Load "type1"
    Load "dri" # toto je specialka pro radeony
    Load "freetype"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier "Keyboard1"
    Driver "kbd"
    Option "XkbModel" "pc105"
    Option "XkbLayout" "cz"
    Option "XkbOptions" "compose:rwin"
EndSection

Section "InputDevice"
    Identifier "Mouse1"
    Driver "mouse"
    Option "Protocol" "ExplorerPS/2"
    Option "Device" "/dev/mouse"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier "monitor1"
    VendorName "Generic"
    ModelName "Flat Panel 1280x1024"
    HorizSync 31.5-90
    VertRefresh 60
    
    # TV fullscreen mode or DVD fullscreen output.
    # 768x576 @ 79 Hz, 50 kHz hsync
    ModeLine "768x576"     50.00  768  832  846 1000   576  590  595  630
    
    # 768x576 @ 100 Hz, 61.6 kHz hsync
    ModeLine "768x576"     63.07  768  800  960 1024   576  578  590  616
EndSection

Section "Device"
    Identifier "ATI"
    BoardName "ATI Radeon (fbdev)"
    Driver "fglrx"
    Option "DPMS"
    BusID          "PCI:1:0:0"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier "screen1"
    Device "ATI"
    Monitor "monitor1"
    DefaultColorDepth 16
    
    Subsection "Display"
        Depth 8
        Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
    EndSubsection
    
    Subsection "Display"
        Depth 15
        Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
    EndSubsection
    
    Subsection "Display"
        Depth 16
        Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
    EndSubsection
    
    Subsection "Display"
        Depth 24
        Modes "1280x1024" "1024x768" "800x600" "640x480"
    EndSubsection
EndSection

Section "ServerLayout"
    Identifier "layout1"
    InputDevice "Keyboard1" "CoreKeyboard"
    InputDevice "Mouse1" "CorePointer"
    Screen "screen1"
EndSection

Section "DRI"
  Mode 0666
EndSection
and here is my Xorg.0.log
Code:
http://www.sendspace.com/file/0iudv6
in the end I'm sorry for my english
Thanks for help