Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
Hi, What a mungrel distribution to work on. Try the 96xx bundle not the new 97xx. Get the kernel support etc for the 96 even the legacy support. Set up ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    40

    Cool 3D resolved - Finally


    Hi,
    What a mungrel distribution to work on.
    Try the 96xx bundle not the new 97xx.
    Get the kernel support etc for the 96 even the legacy support.
    Set up the server for the other graphical card - reboot.
    Finally get the nvidia splash screen and - what - its now using the 97xx drivers and the original FX Geforce 7950 card.
    What a drama - no logic to this.

    Regards
    Bill

  2. #2
    Linux Guru Juan Pablo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    /home/south_america/ecuador/quito
    Posts
    2,064
    Congrats! It's very nice to see success stories instead of problems, problems, problems and more problems


    Post #2000!!
    Put your hand in an oven for a minute and it will be like an hour, sit beside a beautiful woman for an hour and it will be like a minute, that is relativity. --Albert Einstein
    Linux User #425940

    Don't PM me with questions, instead post in the forums

  3. #3
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    Quote Originally Posted by Juan Pablo
    Post #2000!!
    Congrats !!
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    40
    Thanks Guys,
    Initially after days of waiting the nvdia conrol centre appeared. It wouldn't start as it kept on asking for the x server.
    start x and service xfs restart gave a black screen and no GUI.
    Had to keep going into xorg.conf and resetting to NV.

    so I gave it another reference card and different module in the x server vset up , rebooted and it returned with the nvidia splash screen and the original card and support modules it had selected - way back at the start- go figure.

    3d support then said i could select a 3D desktop - and I haven't looked back.

    I am greeted now with an nvidia splash at each start.

    Best Regards
    Bill

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •