Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
I recently installed Mint 9 in a partition on my laptop. After a few hours of using it and everything working fine sound stops working- first the microphone (I was ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1

    [SOLVED] No sound in Mint9


    I recently installed Mint 9 in a partition on my laptop. After a few hours of using it and everything working fine sound stops working- first the microphone (I was using a headset), then a few minutes later no output sound either.
    I didn't change anything in the sound settings that I'm aware of.

    Info that might help:

    Audio: Card-1 ATI SBx00 Azalia (Intel HDA) driver HDA Intel
    Card-2 ATI RV710/730driver HDA Intel
    Sound: Advanced Linux Sound Architecture Version 1.0.21

    Thanks in advance!

    Edit: So it turns out skype and pulseaudio don't go so well together. After hours browsing the net searching for a solution to my problem, I decided to completely remove pulseaudio, rebooted, and everything works fine again.
    Last edited by myrmianin; 10-21-2010 at 09:28 PM.

  2. #2
    Linux Engineer b2bwild's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Behind You!
    Posts
    1,108
    Have you tried this already?
    Very good documentation, useful for problems encountered commonly.
    Never make any misteaks.

    Read my Blog at --> Penguin Inside Subscribe Feed

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •