Find the answer to your Linux question:
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 35
ok i downloaded the stage 3 installation of Gentoo and when i have it boot from the disk..... it starts to read then reboots....untill i take the disk out... then ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux User
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Minnesota, USA yes.....
    Posts
    479

    Gentoo Giving me some problems


    ok i downloaded the stage 3 installation of Gentoo and when i have it boot from the disk..... it starts to read then reboots....untill i take the disk out... then it just goes to mandrake. i have no idea why its doing this. any help is Wanted

  2. #2
    Linux Engineer
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Lebanon, pa
    Posts
    994
    Download the iso and reburn it. I have had that happen on a bad image.

  3. #3
    Linux User
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Minnesota, USA yes.....
    Posts
    479
    ok so should i re-download or re-burn?

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Engineer
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Lebanon, pa
    Posts
    994
    both

  6. #5
    Linux User
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Minnesota, USA yes.....
    Posts
    479
    arg ok i re-dled and re-burned it but still the same exact problem. could it be something with the way im burning the ISO ? im using k3b and i just go to tools, WriteISO image or wahtever then select my file then burn it. im burning on 4x also. anything wrong here. or any suggestions?

  7. #6
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    It's probably something with your BIOS in that case. What distro and boot loader are you running now? You can probably copy the necessary boot files onto your hard drive from the CD and make your boot loader load them from there. The kernel will still use the CD when it has booted.

  8. #7
    Linux User
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Minnesota, USA yes.....
    Posts
    479
    not sure what your saying but i am using mandrake 9.1

  9. #8
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    Are you using GRUB or LILO?

  10. #9
    Linux User
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Minnesota, USA yes.....
    Posts
    479
    i think im in LILO....not 100% on that one. how do i check?

  11. #10
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    What does it look like when you boot? Can you press Ctrl+X to get to text mode?

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •