Find the answer to your Linux question:
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
hello all i have a problem. i have just installed linux mandrake. but i cannot connect to the net using it.. im using windows xp just now incase ur wondering ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    8

    New user to linux plz help


    hello all

    i have a problem.

    i have just installed linux mandrake. but i cannot connect to the net using it.. im using windows xp just now incase ur wondering lol

    anyway here is the message i get when i try and connect

    ERROR KPPP

    CAN NOT LOAD THE ACCOUNTING RULESET "/ENGLISH/BRITISHTELECOM_LOCAL.RST"!

    HOPE SOME1 CAN HELP
    THANK YOU

  2. #2
    Linux Engineer
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    796
    Can you connect any other computers on your LAN (if you have any??) Can you paste in the output from these commands..as the root user

    Code:
    ifconfig
    cat /etc/sysconfig/network
    cat /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-*
    Regards

    Andutt

  3. #3
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    What kind of connection is it? Modem or PPPoE xDSL (or other)? And even more importantly, what distro are you using?

  4. #4
    Linux Engineer
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Sweden
    Posts
    796
    Mandrake....
    Regards

    Andutt

  5. #5
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    Oh, sorry, I missed that. Still, though, what kind of connection is it?

  6. #6
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    8

    new user again lol

    im using a modem to connect

    and i can connect using windows xp i have xp and mandrake on my pc multiboot option,

    as for the other replys im sorry but i have not go a clue how to work linux

    and ty for all the replys

  7. #7
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    I've never heard of any accounting rulesets at all. When in the dialing process does this happen, exactly?

  8. #8
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    8

    hi

    i have put in my username etc. when i click on connect i get the dial tone then after a few mins i get that message

    oh and wot is a distro??????????

  9. #9
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Täby, Sweden
    Posts
    7,578
    I don't use either KDE or PPP, so I can't check this myself, but if you look around in the program and all its settings and stuff, can you find anything related to accounting?

  10. #10
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    8
    give me 5 mins then i have to log off xp and have a look brb

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •