Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
i'm having screen trouble. when i start suse i get all the screen (yknow running through the startup and all) but as soon as it gets to the login screen ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    55 (degrees) north 7 west
    Posts
    126

    screen trouble


    i'm having screen trouble.
    when i start suse i get all the screen (yknow running through the startup and all) but as soon as it gets to the login screen i have trouble the screen goes blank. it doesn't go into standby it goes black. i moved the box to the other screen and it works grand and the screen works grand when i boot into windose. i put it on the lowest res. i can get and it still doesn't work.
    i need bit of help if you will..
    one haw do you run the suse sax2 screen configure in the command line (not the x)
    thanks v much
    Thanks v much

    \"Anything bigger than my ego i want it caught and killed\"- Zaphod Beeblebrox

    Multi boot:
    Win xp home, SuSE 8.2 and Slackware 9.1

  2. #2
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    My sax2 menu icon is poited at 'sax2'
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

  3. #3
    Linux Newbie
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    55 (degrees) north 7 west
    Posts
    126
    sorry sorry no bother i got it fixed.
    thanks v much for the help anyway.
    Thanks v much

    \"Anything bigger than my ego i want it caught and killed\"- Zaphod Beeblebrox

    Multi boot:
    Win xp home, SuSE 8.2 and Slackware 9.1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •