Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hi,Im Ugo,from Finland.Yesterday I installed mandrake 10 on my laptop.I created partitions and everythink,but I installed the bootloader LILO wrongly!!!!!! Now when I switch on the computer a black screen ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3

    problems with BOOT!!!


    Hi,Im Ugo,from Finland.Yesterday I installed mandrake 10 on my laptop.I created partitions and everythink,but I installed the bootloader LILO wrongly!!!!!!
    Now when I switch on the computer a black screen appears with a letter written : L and then it stops.
    No Windows,No linux anymore.
    The data are still on the computer,but I can't acces.
    Any idea?
    Thanks

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    3
    You can either try to reinstall Linux or if you installed LILO on the MBR (Master Boot Record), you can remove it with the fdisk utility. In DOS, just type fdisk /mbr to remove LILO completely. Hope it will help.

  3. #3
    Linux Guru
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    3,284
    This topic is locked, utocava - you only need to ask your question ONCE. In ONE forum section.

    Please continue discussion in the other one of the 3 threads you started:
    http://www.linuxforums.org/forum/viewtopic.php?p=92042

    Thanks,

    Jason

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •