Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
hi guys... am pretty new 2 linux..am runnin XP n RHEL 5 in my pc..usin a broadband connection.it works well in xp but its not connectin in RHEL 5..i ve ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    26

    internet problem


    hi guys...
    am pretty new 2 linux..am runnin XP n RHEL 5 in my pc..usin a broadband connection.it works well in xp but its not connectin in RHEL 5..i ve configured eth in network(dhcp).am having pppoe connection..i use usb for connecting..i ve ethernet too but it doesnt ping d modem but the former does ping successfully..but wen i ping google.com,it says 'bad no of packets to be transmitted' n fails..am using a utstarcom modem/router..wat should i do nw??? pl do help me out..

  2. #2
    Blackfooted Penguin daark.child's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    West Yorks
    Posts
    4,393
    Which one did you say pings successfully? I would try using ethernet first. Connect your Red Hat system to your modem/router via the ethernet cable, boot up the machine and then run system-config-network to configure the connection.

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    26
    my ethernet is not pinging d router..only my usb connection can..can u help me?? thnx 4 ur reply

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •