Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
Hello Evrey Body I Want Aske One Thing About ssh I See DataCenter Win You Ask Them For Support And The Support Enter In You Server I See In Ssh ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2

    Unhappy Ask About Ssh ?!


    Hello Evrey Body

    I Want Aske One Thing About ssh

    I See DataCenter Win You Ask Them For Support

    And The Support Enter In You Server I See In Ssh With The Domain
    Not With Ip

    Like This
    [php]


    PHP Code:
    [root@node ~]# w
    10:54:55  up  6:44,  1 user,  load average8.726.505.47
    USER  TTY        FROM                    LOGIN
    IDLE JCPU   PCPU  WHAT
    root    pts
    /0     41.222.000.000    10:54 0.00s  0.04s  0.03s  w 

    This Is Me

    But The Support See Like This


    PHP Code:
    [root@node1 ~]# w 
    10:54:55 up  6:44,  1 user,  load average8.726.505.47 
    USER     TTY      FROM              LOGIN
    @   IDLE   JCPU   PCPU WHAT 
    root     pts
    /0    domain.com   10:54    0.00s  0.04s  0.03s w 

    Can i know How To Do it.

  2. #2
    Linux Newbie danielsmw's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Clemson, SC / Charleston, SC
    Posts
    110
    This post is incomprehensible to the point where my initial thought was that it's spam. If you have a legitimate question, please don't let me deter you; you just need to write this out a lot better.

    If this is spam, by the way, please stop.
    Registered Linux User: #479567
    Asking a question? Read this page first.
    Now... sudo make me a sandwich.
    ratiocinativeroot.blogspot.com

  3. #3
    Linux Guru smolloy's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CA, but from N.Ireland
    Posts
    2,414
    I *think* you're asking how to have the domain name appear in the output of "w", rather than the IP. Is that what you mean?
    Registered Linux user #388328 || Registered LFS user #15880
    AMD 64 X2 4600+ :: 2X1GB DDR2 800 :: GeForce 9400 GT 512MB :: ASUS M2N32 Deluxe :: 4X250GB SATAII
    Need instant help? Try us on IRC -- #linuxforums on freenode

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by smolloy View Post
    I *think* you're asking how to have the domain name appear in the output of "w", rather than the IP. Is that what you mean?
    yes this what i meen

    Can You Help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •