Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Since I've installed F10, I've been able to use the internet via my wireless network... Last night, I installed VirutalBox on it and for some reason, the VirtualMachine along with ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5

    Wireless used to work......today it doesn't....


    Since I've installed F10, I've been able to use the internet via my wireless network...

    Last night, I installed VirutalBox on it and for some reason, the VirtualMachine along with the Host (my Fedora 10) completely locked up, and the ONLY solution was to do a hard shutdown.

    I booted back up, and my wlan0 interface was deactivated...and it won't show up in my network manager (let alone show all the wireless networks).

    THIS WORKED BEFORE LAST NIGHT! any idea of what to do?

  2. #2
    Linux Guru jmadero's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    California
    Posts
    1,996
    what card do you have for wireless? Did you use native drivers or go through ndiswrapper?
    Bodhi 1.3 & Bodhi 1.4 using E17
    Dell Studio 17, Intel Graphics card, 4 gigs of RAM, E17

    "The beauty in life can only be found by moving past the materialism which defines human nature and into the higher realm of thought and knowledge"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •