No wireless extensions has me confused. I have a solid WiFi connection and at one time had eth1 associated with my Broadcom card BCM431.

For some reason I don't think I need to download the driver or a wrapper...could be wrong.

$ uname -r
2.6.24-24-lpia

~$ iwconfig
lo no wireless extensions.

eth0 no wireless extensions.

sms no wireless extensions.

eth1 IEEE 802.11 Nickname:""
Access Point: Not-Associated
Link Quality:5 Signal level:218 Noise level:172
Rx invalid nwid:0 invalid crypt:0 invalid misc:0

$ ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:24:e8:91:b9:9a
inet6 addr: fe80::224:e8ff:fe91:b99a/64 Scope:Link
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:425 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:313 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:244669 (238.9 KB) TX bytes:45913 (44.8 KB)
Interrupt:220 Base address:0x2000

eth1 Link encap:Ethernet HWaddr 00:23:08:6e:ba:2c
inet addr:192.168.2.141 Bcast:192.168.2.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::223:8ff:fe6e:ba2c/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:51289 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:324345
TX packets:43027 errors:6 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:37446977 (35.7 MB) TX bytes:18283162 (17.4 MB)
Interrupt:16

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:3112 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:3112 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:164184 (160.3 KB) TX bytes:164184 (160.3 KB)

sms Link encap:Ethernet HWaddr 00:53:49:41:4e:4f
UP BROADCAST NOARP MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

Please help.