Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 1 of 1
hello all, i am running wireless simulation on omnet++ based on mixim framework. simple two node wireless communication but i was found this type of error in Phylayer. i have ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3

    Angry error i got solution please


    hello all,

    i am running wireless simulation on omnet++ based on mixim framework. simple two node wireless communication but i was found this type of error in Phylayer. i have check the phylayer but all is set. so what is the solution of this error please replay me if any body know its urgent.


    Running simulation...
    ** Event #1 T=0 Elapsed: 0.000s (0m 00s) 0% completed
    Speed: ev/sec=0 simsec/sec=0 ev/simsec=0
    Messages: created: 70 present: 70 in FES: 10
    ** Event #26 T=0.13649543428 Elapsed: 0.000s (0m 00s) 0% completed
    Speed: ev/sec=0 simsec/sec=0 ev/simsec=0
    Messages: created: 93 present: 91 in FES: 16

    Error in module (PhyLayer) Createsensornode.node[3].nic.phy (id=45) at event #26, t=0.13649543428:

    Model error:
    Error: message for sending received, but radio not in state TX.
    End.

    Simulation terminated with exit code: 1
    Last edited by va1234; 10-08-2010 at 05:46 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •