Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
I'm Using SimplyMepis 3.3. I have a connection to my router using ndiswrapper but i can only view sites from google(my homepage). My weather tool that came with the OS ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Default
    Posts
    27

    wierd internet.


    I'm Using SimplyMepis 3.3. I have a connection to my router using ndiswrapper but i can only view sites from google(my homepage). My weather tool that came with the OS also connects fine but i cannot view any other site than google. I've tried different browsers and turning off my firewall but nothing works. If i try to connect to a http then it'll just say looking for site and never do anything else. What's going on?

  2. #2
    Linux Newbie
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Barrie, Ontario
    Posts
    219
    You may have a simple issue of DNS resolution...

    Can you ping other domains by name and have them resolve to an IP address?

    For example:
    Code:
    ping -c 1 www.yahoo.com
    PING www.yahoo.akadns.net (216.109.118.77): 56 data bytes
    64 bytes from 216.109.118.77: icmp_seq=0 ttl=49 time=39.339 ms
    or do you get something like:
    Code:
    ping: unknown host www.yahoo.com
    If you get the unknown host, look at your /etc/resolv.conf and make sure you have valid nameservers listed.
    Blog - KB5UMQ - Linux User #272983
    3 Rules:
    1) "It doesn't work..." is simply not useful information.
    2) Don't cross post!
    3) If you are asking for help, start by telling us your distro/os and version.

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Default
    Posts
    27
    i don't have any problem pinging yahoo, an IP or www.yahoo.com. My network settings are set up correctly, i 've tried restarting the device several times. Don't know what could be causing the problem, i tried to connect to a site and waited and after a while it came up with "the document contains no data"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •