I've got a weird problem, here is my /var/log/messages exerpt:
Code:
Sep 16 22:27:29 darkstar modem_run[618]: ADSL line is up (160 kbit/s down | 96 kbit/s up)
Sep 16 22:27:39 darkstar pppd[621]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0
Sep 16 22:27:39 darkstar pppd[621]: Using interface ppp0
Sep 16 22&#58;27&#58;39 darkstar pppd&#91;621&#93;&#58; Connect&#58; ppp0 <--> /dev/pts/1
Sep 16 22&#58;27&#58;39 darkstar pppoa3&#91;622&#93;&#58; pppoa3 version 1.2-beta2 started by root &#40;uid 0&#41;
Sep 16 22&#58;27&#58;39 darkstar pppoa3&#91;622&#93;&#58; Control thread ready
Sep 16 22&#58;27&#58;39 darkstar pppoa3&#91;632&#93;&#58; host  --> pppoa3 --> modem stream ready
Sep 16 22&#58;27&#58;39 darkstar pppoa3&#91;633&#93;&#58; modem --> pppoa3 --> host  stream ready
Sep 16 22&#58;27&#58;39 darkstar /etc/hotplug/net.agent&#58; assuming ppp0 is already up
Sep 16 22&#58;27&#58;44 darkstar pppd&#91;621&#93;&#58; local  IP address 193.253.60.237
Sep 16 22&#58;27&#58;44 darkstar pppd&#91;621&#93;&#58; remote IP address 193.253.160.3
Sep 16 22&#58;27&#58;44 darkstar pppd&#91;621&#93;&#58; primary   DNS address 193.252.19.3
Sep 16 22&#58;27&#58;44 darkstar pppd&#91;621&#93;&#58; secondary DNS address 193.252.19.4
Sep 16 22&#58;28&#58;48 darkstar pppoa3&#91;622&#93;&#58; Received signal 15 &#40;thread 16384&#41;
Sep 16 22&#58;28&#58;48 darkstar pppoa3&#91;622&#93;&#58; Woken by a sem_post event -> Exiting
Sep 16 22&#58;28&#58;48 darkstar pppoa3&#91;622&#93;&#58; Read from usb Canceled
Sep 16 22&#58;28&#58;48 darkstar pppoa3&#91;622&#93;&#58; Write to usb Canceled
Sep 16 22&#58;28&#58;48 darkstar pppoa3&#91;622&#93;&#58; Exiting
Sep 16 22&#58;28&#58;48 darkstar pppd&#91;621&#93;&#58; Modem hangup
Sep 16 22&#58;28&#58;48 darkstar pppd&#91;621&#93;&#58; Connection terminated.
Sep 16 22&#58;28&#58;48 darkstar pppd&#91;621&#93;&#58; Connect time 1.2 minutes.
Does anyone see where the problem could be and how to solve it?
Thx