Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1

    Cant get any connection at all.


    I want to start of by saying im totaly linux dumb, i just bought suse today and i can't figuer it out.

    Here is the problem i have i set up the wireless card in yast and disable the wired card (read there is problems with running both) and i have gone thought like all the setup and all that i have found on this site but i still have no luck.

    When i type route i get the following
    loopback * 255.0.0.0 U 0 0 0 lo

    and no other information. The wireless card is set to go active on boot...

    So what can i do to get this to work?

  2. #2
    bit more info please, e.g card model/make, setup e.g. connecting through router/modem
    if card recognised by suse output of any error messages

    andy
    SLOMO: acer extensa 5235 2.2ghz,2gb ram 160gb hdd wireless
    SPEEDY: homebrew desktop,Amd x2 dualcore,2gb ram,500gb +1tb( 2x500gb) hdd suse 11.3,32mb fibreline
    registered linux user #401845

  3. #3
    I have a dlink dwl-g650, as far as error messages i havent gotten any that i have seen.
    I connect though a dlink wireless g router (this computer i am on now is on windows) but the router doesnt even see the card on the network.

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4

    Wireless problem

    Have you entered the default gateway in the card config in Yast and have
    you enable IP forwarding etc.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •