Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
I'm using SuSE10 with a Linksys WPC54G wireless card. I followed the tutorial ( http://www.linuxforums.org/tutorials...ial-55961.html ) found in this forum and everything seems to work without errors until I actually ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2

    Need help getting wireless to work on SuSE 10


    I'm using SuSE10 with a Linksys WPC54G wireless card. I followed the tutorial (http://www.linuxforums.org/tutorials...ial-55961.html) found in this forum and everything seems to work without errors until I actually try and use the wireless. This network has a 64-bit WEP key and is not braodcasting the SSID, and I get a valid DHCP address from my router, but I can't do anything on the network. Any ideas on how to troubleshoot this? TIA

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2

    kind of working now

    Ok, I got it to work, but only after giving the card static entries for its default gateway and DNS entries. For some reason those were not updating from DHCP off the router. Any ideas on how to fix that?

  3. #3
    Linux Newbie
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    106

    Wireless problem

    I think you always need to enter the default gateway manually. Sometimes
    that is enough, sometimes you also need to enter the DNS IPs also.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •