Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
my card doesn't seem to want to run any faster than ~5MB/s, and i need some help getting it to work properly. i am not that experienced with linux so ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    29

    netgear GA311 not running at gigabit speeds


    my card doesn't seem to want to run any faster than ~5MB/s, and i need some help getting it to work properly. i am not that experienced with linux so i'd appreciate any help! but please, i'll need more hand-holding than a simple 'try this app, its great!' - i'll need to know what to do with it.

    running suse 10.1 with KDE. thanks in advance

  2. #2
    Linux Guru bigtomrodney's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    6,126
    How have you determined this is the speed it is running at? If it is file transfer please bear in mind that your harddrives only have limited performance and will not be able to read/write at full gigabit capacity. 5-6MB/s should be about correct for a normal 7200rpm IDE drive. Bear in mind that that is a 40Mbps transfer.

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    29
    ahh sorry i forgot to mention, its copying data from 4x sata disk raid 0 to 4x sata disk raid 0 (server to backup). and i got the figure from the dialogue window while copying the data.

  4. #4
    Just Joined! Sisco's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London
    Posts
    1

    Kernel

    Hey mate, have a look at this link. Have you already checked the kernel version you've got

    http://www.phoronix.com/lch/?k=entry...etgear%20GA311

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •