Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
i'm running openSUSE 10.1 and i'm trying to get my wireless card up and working. i downloaded the latest windows driver from the netgear site and installed it in ndiswrapper ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11

    problem with wg121 usb adapter


    i'm running openSUSE 10.1 and i'm trying to get my wireless card up and working. i downloaded the latest windows driver from the netgear site and installed it in ndiswrapper and it says it's installed and the hardware is present but when i check it with dmesg it gives an error saying the windows driver cannot start the divice. i've gotten this same code (code 55) and message before when i used to use it under windows but it went away when i got the latest driver. i also can't figure out the proper devid to use for the "ndiswrapper -d" command. i really hate this adapter cause i've had a lot of troubles with it but i go off to college in a week and won't need it any more so i don't want to have to buy a different one. hopefully one of you has some help for me.

  2. #2
    Just Joined! Sam Liu's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    USA baby
    Posts
    78
    is this device listed in your devices as eth1 or wlan0?

    (go to shell, type iwconfig, and look at all the entries, if you're not sure, paste all the results here.)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •