Hi you all,
I am looking for help to connecting DSL with the Telekom (t-online) german company.
My absolute lack of german language and the usual linux-unsupported-policy of the company,
made me impossible to have internet working up to now.
Do any friend form germany has DSL working with the telekom service ?
Some example of pppoe.conf file ?
I have a Fedora Core 1 , I tried with the redhat-config-network and didn't work.
(I couldn't figure out which authentication protocol they use)

I have tried unsuccesfully the following:

login: [adapter id number][assosicted T-online number][#][suffix]@t-online.de
pass: ok, the number pass
then authentication with
dhcp (with and without automathically obtain DNS information from the server), bootp, dialup,
Also a statically dummy IP number (192.168.22.1 and class C netmask)
Do I need the DNS IP number from the company ?
Somebody has it ?

This is what I get from kernel messages:


Apr 19 05:36:29 localhost pppd[5804]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0
Apr 19 05:36:29 localhost pppd[5804]: Using interface ppp0
Apr 19 05:36:29 localhost pppd[5804]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/2
Apr 19 05:36:29 localhost pppoe[5805]: PPP session is 4893
Apr 19 05:36:49 localhost pppd[5804]: PAP authentication failed
Apr 19 05:36:49 localhost pppoe[5805]: Session 4893 terminated -- received PADT from peer
Apr 19 05:36:49 localhost pppoe[5805]: Sent PADT
Apr 19 05:36:49 localhost pppd[5804]: Modem hangup
Apr 19 05:36:49 localhost pppd[5804]: Connection terminated.
Apr 19 05:36:49 localhost pppd[5804]: Exit.
Apr 19 05:36:49 localhost adsl-connect: ADSL connection lost; attempting re-connection.
Apr 19 05:36:54 localhost pppd[5860]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0
Apr 19 05:36:54 localhost pppd[5860]: Using interface ppp0
Apr 19 05:36:54 localhost pppd[5860]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/2
Apr 19 05:36:55 localhost pppoe[5861]: PPP session is 4919
Apr 19 05:37:15 localhost pppd[5860]: PAP authentication failed
Apr 19 05:37:15 localhost pppoe[5861]: Session 4919 terminated -- received PADT from peer


in some tries I've got a "permission denied" message from server side.
Ok, that's all any advice, file suggestion or what-ever-you-think-can-help
will be very welcomed !

Thanks in advance
Claudio Pastorino