Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 6 of 6
I have an old HP with ME installed. I had Fedora 7 working fine and decided to upgrade to 8. Downloaded to DVD on my other machine.(home built) and installed ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3

    hangs after login


    I have an old HP with ME installed. I had Fedora 7 working fine and decided to upgrade to 8. Downloaded to DVD on my other machine.(home built) and installed seemingly w/o problems on the old. It starts, and as soon as I log in the screen goes dark and the lights start blinking on the keyboard. Have reinstalled and the same thing happens. Can anybody help.
    Thanks.
    Sandy

  2. #2
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    Hi and Welcome !

    Which Graphics Card do you have? Post your machine's specs here.
    Is Fedora booting up in Single User Mode?
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Hi, thanks for the quick reply.
    The Graphics Card is Nvidia TNT PRO 32 MB AGP-4x card
    And yes I am in single user mode
    The Machine is a HP 9870 - came w Windows ME
    423 pin P 4
    384MB RDRAM (came w 12
    160 GB Drive
    As soon as I can afford new guts I'll get rid of ME, but for the time being I'm stuck with it.
    Thanks
    Sandy

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    Its a Graphics Card problem only. You have to re-install Nvidia Driver. Use vesa driver to fix GUI problem.
    Execute this
    Code:
    system-config-display
    Select vesa driver and restart machine.
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Casper, thanks for the help.
    I don't know what happened - the code didn't work so I reinstalled the whole thing again and everything seems ok.
    I'm sure I'll screw it up some more down the road, but every time I mess up I learn something.
    Thanks again
    JRL

  7. #6
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    You are Welcome !
    Do start a new thread if you have any other question !
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •