Find the answer to your Linux question:
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 42 of 42
Once again, thank you all. It was indeed hardware. Replaced the PC. I'm back in business. Apparently when the new router was installed, the NIC on my old Dell went ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #41
    Just Joined! Chris43068's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Columbus, OH
    Posts
    28

    Once again, thank you all. It was indeed hardware. Replaced the PC. I'm back in business. Apparently when the new router was installed, the NIC on my old Dell went Kaput. All better now and I can resume my love affair with Linux!

  2. #42
    Administrator jayd512's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kentucky
    Posts
    5,023
    Quote Originally Posted by Chris43068 View Post
    Apparently when the new router was installed, the NIC on my old Dell went Kaput.
    Jeez... Ya just have to love the timing and coincidence on some things!
    Anyhoo, I'm glad you got it sorted.
    Feel free to mark this thread as [Solved] using the Thread Tools link at the top of the page.
    And if you have more questions, drop 'em on us!
    Jay

    New users, read this first.
    New Member FAQ
    Registered Linux User #463940
    I do not respond to private messages asking for Linux help. Please keep it on the public boards.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •