Find the answer to your Linux question:
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
Did you look into the parameter options available to you before you just hit enter? For example, with knoppix there's lots of options and more than one kernel. http://www.knoppix.net/wiki/Cheat_Codes...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #11
    Linux Newbie eerok's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Canada
    Posts
    153

    Did you look into the parameter options available to you before you just hit enter?

    For example, with knoppix there's lots of options and more than one kernel.

    http://www.knoppix.net/wiki/Cheat_Codes
    noobus in perpetuum

  2. #12
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    8
    WOW! I never noticed that... I'll try them all!

  3. #13
    Linux Newbie
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    South India, 79 E 11 N
    Posts
    109
    trying to run a live cd and not succeeding?
    what is your RAM?

    tv
    Be happy. Life is too short to be unhappy!

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #14
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    8
    512 mb

  6. #15
    Linux Enthusiast crashandburn0420's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Naugatuck, CT
    Posts
    590
    i had the same problem i dunno if its because we both have hps but try
    Code:
    linux acpi=off
    when it boots up

  7. #16
    Just Joined! the ex's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    oregon
    Posts
    41
    yeah, ive had the same problem with all the distros i tried...

    it was solved with a simple acpi=off

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •