Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
Hi, I just installed enlightenment 0-16 for redhat 9 and i am not getting 'THE' menu when i do a left click Please tell me how to configure it. or ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    India
    Posts
    132

    Enlightenment


    Hi,
    I just installed enlightenment 0-16 for redhat 9 and i am not getting 'THE' menu when i do a left click
    Please tell me how to configure it.
    or
    How do i fix where enlightenment searches for menu entries.
    You are the one Linux!

  2. #2
    Linux Engineer kriss's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    1,113
    Try to do a middle-click -> Maintenance -> Regenerate Menu's.

    That should do the trick.

    Good luck

  3. #3
    Linux Newbie
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    India
    Posts
    132
    No,
    Didnt happen
    I have run it in failsafe mode and when i do the 'maintenance' thing i get an error in the backgroung which says,
    *** Not a directory: /usr/share/gnome/apps
    But this directory exists!
    what to do ?
    You are the one Linux!

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Engineer
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    New Zealand
    Posts
    766
    i dont think left click menus are turned on by default, try going into enlightenment config and checkign what each mouse clcik does

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •