Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
I just installed Yoper and when i select Yoper from the LILO bootloader it goes to another screen and says YOS loading .......... then says BIOS check successful but then ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3

    Yoper startup problem


    I just installed Yoper and when i select Yoper from the LILO bootloader it goes to another screen and says YOS loading .......... then says BIOS check successful but then it just goes to a black screen and nothing happens from then on out. Anybody know what is causing this problem?

  2. #2
    Linux Guru kkubasik's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lat: 39:03:51N Lon: 77:14:37W
    Posts
    2,396
    hey, just for a first try, give the install a 2nd shot, it seems most likly that somethign with reguards to the kernel/bootsequence is shot, this early, iys most likly a install issue. also did you check htte md5sum of the image before you burned it and after burining?
    Avoid the Gates of Hell. Use Linux
    A Penny for your Thoughts

    Formerly Known as qub333

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3
    I tried installing 3 times. Check the CD when it prompted me too but still wont work. Just a black screen

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    USA
    Posts
    19
    I had a similar problem with an SMP machine and some of the previous kernels. Best bet is to use a live CD like Knoppix, chroot and mount proc, then apt-get some alternate kernles and reinstall lilo with them as boot choices.

    What iso verison are you using?

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3
    I am using yos-i686-2.1.0-4.iso

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •