Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 6 of 6
just got puppy on my ancient laptop, only thing is i want to install it rather than run it from the livecd forever. heres where the problem occurs; it says ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13

    trouble connecting to the internet


    just got puppy on my ancient laptop, only thing is i want to install it rather than run it from the livecd forever. heres where the problem occurs; it says that im missing these dependencies:

    gtk+12 gdkxft gdk_pixbuf10 glib12
    tk tcl tix uri tktable tablelist tile trf combobox gnocl img
    qt
    imlib libxaw95_DEP4
    libidn fig2dev pstoedit mtools

    this wouldnt be a problem normally but i cant connect to the internet, seeing as how old the thing is all it has is dialup connections. any speculation or ideas would be greatly appreciated

  2. #2
    Administrator MikeTbob's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Texas
    Posts
    7,864
    You may have just opened a can of worms that you didn't want. I can tell you straight up, you can find those packages somewhere on the Internet but the worse part, dependency hell is a real PITA.
    I do not respond to private messages asking for Linux help, Please keep it on the forums only.
    All new users please read this.** Forum FAQS. ** Adopt an unanswered post.

    I'd rather be lost at the lake than found at home.

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13
    well alright ill worry about the installing part after i get on the internet. can you provide some insight as to that issue, as i said in a previous thread that you commented on im using a netgear wg111v2, the computer knows it is there but wont actually do anything with it

  4. #4
    Administrator MikeTbob's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Texas
    Posts
    7,864
    I thought you said it was working in the other thread. Is your wireless not working? Is this the same machine?
    I do not respond to private messages asking for Linux help, Please keep it on the forums only.
    All new users please read this.** Forum FAQS. ** Adopt an unanswered post.

    I'd rather be lost at the lake than found at home.

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13
    no before it was on a inspiron 530 desktop now i have it on a inspiron 3500 laptop. the 3500 does not have the capability to scan for networks on its own

  6. #6
    Administrator MikeTbob's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Texas
    Posts
    7,864
    Quote Originally Posted by pepperidge View Post
    no before it was on a inspiron 530 desktop now i have it on a inspiron 3500 laptop. the 3500 does not have the capability to scan for networks on its own
    Does it even have a Wireless card? You need to post the same info from the Start here with Wireless thread that I post in your other thread.
    I do not respond to private messages asking for Linux help, Please keep it on the forums only.
    All new users please read this.** Forum FAQS. ** Adopt an unanswered post.

    I'd rather be lost at the lake than found at home.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •