Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
anybody know the correct way to enter this into my /etc/lilo.conf (see subject)? i know i have it typed out correctly, but any other posts i've seen either have apostrophes ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6

    addappend = acpi=force


    anybody know the correct way to enter this into my /etc/lilo.conf (see subject)? i know i have it typed out correctly, but any other posts i've seen either have apostrophes ' or quotation marks " around acpi=force part.

    thanks

  2. #2
    Super Moderator devils casper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    24,729
    in posts, apostropes or quotation marks were used to highlight acpi=force . append the kernel line without any of those.....




    casper
    It is amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit.
    New Users: Read This First

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6
    that's what i thought, just wasn't sure. first time i tried it, it messed it up bad enough that i couldn't boot up my other computer. had to reinstall zenwalk. i know i didn't HAVE to, but i didn't know how to fix it otherwise.

    thank you

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •