Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
Ok so I go into the kboot screen, with the ISO DVD in the PS3, there is a wall of text, then it says "debug, sending discovery" 3 times, then: ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Yellowdog on PS3 problem!


    Ok so I go into the kboot screen, with the ISO DVD in the PS3, there is a wall of text, then it says "debug, sending discovery" 3 times, then: "Action "leasefail" not found, info:no lease failing"
    Then when it goes to install it says the file " dev/sr0/ppc/ppc64/vmlinux-ps3/
    Isnt found, now I use winRAR on the PC and go into the file, and the file ppc/ppc64/vmlinux-ps3/ is there! So it is something to do with the dev/sr0 that isn't found, so its obviously looking in the wrong place.
    Does anyone have any advice to fix this? Thanks.

  2. #2
    Linux Engineer scrarfussi's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,029
    Methinks tis best you visit yellowdog site and ask them ps3 still fairly new

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2
    For some reason it says my e-mail address is invalid.
    It's a yahoo mail.

  4. #4
    Linux Engineer scrarfussi's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,029
    Quote Originally Posted by An IrIsH bOy View Post
    For some reason it says my e-mail address is invalid.
    It's a yahoo mail.
    hmmm well just create a new 1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •