Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 8 of 8
Hello to all members of the linuxforums. I am a new member with problems on fedora 8. I just installed it on that laptop and I need to know if ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    123 Fake street!!!
    Posts
    5

    Fedora 8 installed on IBM Thinkpad T20


    Hello to all members of the linuxforums. I am a new member with problems on fedora 8. I just installed it on that laptop and I need to know if all my drivers have been installed. I currently know that my wireless card isn't (if it has one I don't know). I am a first time user to linux so you will have to be patient with me. I need to isntall drivers if there are any missing. Please help me.

    Skullz.

  2. #2
    Linux Engineer valemon's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Volos
    Posts
    934
    Hello Bloodyskullz, Welcome to Linux and Linuxforums!

    Press alt+F2 and type
    gnome-terminal
    once the terminal is up type
    Code:
    lspci
    and post the output here. Except wireless have you noticed anything not working properly?
    Linux is like a Teepee, No Windows, No Gates, Only Apache Inside!
    Arch Linux
    Linux user #442041

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    123 Fake street!!!
    Posts
    5
    it said it didnt recognize the gnome terminal command. Other than the wireless nothing at the moment.

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Engineer valemon's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Volos
    Posts
    934
    are you running gnome or kde?
    Linux is like a Teepee, No Windows, No Gates, Only Apache Inside!
    Arch Linux
    Linux user #442041

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    123 Fake street!!!
    Posts
    5
    kde i think. If it helps i installed the KDE version of fedora 8.

  7. #6
    Linux Engineer valemon's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Volos
    Posts
    934
    Ok, my mistake then. Press alt+f2 and type
    konsole
    post the output of lspci command.
    Linux is like a Teepee, No Windows, No Gates, Only Apache Inside!
    Arch Linux
    Linux user #442041

  8. #7
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    123 Fake street!!!
    Posts
    5
    command not found.

  9. #8
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    123 Fake street!!!
    Posts
    5
    help please!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •